• Forside
  • Add meg
  • Hjortefot
  • MEDIA
  • SPONSORER
  • 15

    T-BONE, OG HALV GEIT PÅ GRILLEN

     

    // Dagens middag, Tysk T-Bonestek, og Geiteribs fra lokalmatprodusenten Kandal //

     

    Biffen var kjempegod sammen med tzatsiki og salat. Det var geita også, om noe spesiellt.



    Toppenavheia

    15.04.2012 klokka 23:19
    Man spiser da ikke geit, fysj!

    Kristian Myrmæl

    15.04.2012 klokka 23:26
    Toppenavheia: Joda, selv om geit er teit :)

    Tina

    15.04.2012 klokka 23:26
    Sikle sikle!

    Kristian Myrmæl

    15.04.2012 klokka 23:27
    Tina: Med god grunn!

    trygvesaa

    15.04.2012 klokka 23:49
    Hvordan smaker geit?

    Purren

    16.04.2012 klokka 01:18
    Lurer også på åssen geit smaker:P Spist villsau men smaker neppe det samme:P Men tzatsiki er herlig da;)

    svalastogs

    16.04.2012 klokka 03:41
    Det så sykt godt ut=D

    Eva-Lena

    16.04.2012 klokka 06:43
    Det så ufattelig godt ut! Ble sulten nå!

    LeChef

    16.04.2012 klokka 11:46
    Kje av geit er jo skikkelig mørt og godt :)

    Kristian Myrmæl

    16.04.2012 klokka 19:35
    trygvesaa: Omtrent som lam..

    Kristian Myrmæl

    16.04.2012 klokka 19:35
    Purren: Villsau er ikke langt unna ;)

    Kristian Myrmæl

    16.04.2012 klokka 19:35
    svalastogs: Det var godt!

    Kristian Myrmæl

    16.04.2012 klokka 19:36
    Eva: Det var ufattelig godt, likte best T-bonesteiken..

    Kristian Myrmæl

    16.04.2012 klokka 19:37
    LeChef: Mørt og fint kjøtt, litt lite kjøtt kanskje ;)

    LeChef

    16.04.2012 klokka 23:47
    Skal servere kje i en litt større middag 12.5 gleder meg!

    Skriv en ny kommentar

    hits