• Forside
 • Add meg
 • Hjortefot
 • MEDIA
 • SPONSORER
 • 1

  Better safe than sorry!

  I kveld tok jeg det rolig, jeg har i hele dag vært plaget med influensalignende tendenser, og vært meget slapp.
  Nu går alt så meget bedre, til tross for at de nye skiene var ikke kommet i dag heller, men kanskje de kommer i morgen? Den som lever får se. Kvikklunsjene gjør en god jobb!

  Jeg klarte å komme meg ut en tur i kveld også, og for et nydelig skøyteføre det var i løypa, det var knallhardt underlag, is i sporene, og det sier seg selv at med gammel blå swix under skiene var alt som heter klassisk totalt utelukket i kveld.
  Det måtte, faktisk MÅTTE skøytes, eller jeg kunne gått fiskebein, men det ..nei, det MÅTTE skøytes!

  Og du verden så gøy det er å føle at skøyteøvelsene gir resultat, vite at leggmuskelen takler noen hundre meter med skøyting i motbakke,  jeg begynte å lure da jeg på min klomsete måte klatra forbi flere som gikk klassisk, hvorfor har folk plutselig fått så god tid. Har lufta gått ut av ballongen? Eller sparer de seg til helgens skirenn? Får de kjeft om de kommer hjem for fort?

  Uansett, disse farlige folkene som jeg er frarådet å prate med, de pleier å koste forbi for å vise seg fram til alle de andre i løypa, og til halvparten av de som har vindusplass på Widerøe sitt siste kveldsfly fra Oslo.
  Det flyet kommer inn rett over tretoppene i 5-kilometeren, før det lander rett nede i høgget. Jeg tror de fleste på siste flyet er mer opptatt av spørsmålet om bilen er innebrøyta eller nedsnødd, enn hvor lang tid supersprekingene bruker på tre kilometer snødekt mark.

  Som skrevet, en fin kveld med superglatt føre, den eneste ulempen med føret i dag, det var livsfarlig!
  Om ikke 100% dødelig så var det en kalkulert risiko å renne ned den siste bakken i femmeren (noen syns at den er skremmende bratt og lang), min risikokalkulator ville ikke utsette meg for slik.
  Tenk å bli skadet nå, det ville vært katastrofe, og det hadde spolert resten av sesongen.

  Jeg angrer ikke et sekund, -better safe than sorry!
  Da er det bedre å skøyte rundt i treern ei stund.

   

  God natt!

   

     Annette Nilsen

  17.02.2012 klokka 08:43
  Det gikk jo bra da, det er vell det du børr tenke på :)

  Skriv en ny kommentar

  hits