• Forside
 • Add meg
 • Hjortefot
 • MEDIA
 • SPONSORER
 • 1

  For ei kanonuke! -Ny utfordring venter.

  Yess, hvor skal jeg begynne? Det har vært ei svært innholdsrik uke!  For ei kanonuke, har faktisk fått nye ski, alle har vel sett kvikklunsjene mine? Tøffere enn lyntoget!
  De er også behørig dokumentert i tidligere blogginnlegg. Noen som gjetter hvilken produsent som har laget skiene?

  En oppklaring først, noen lurer på hvor jeg har fått sponsorskiene med Freia og Kvikklunsjmønster, og til dere som ikke har forstått dette enda, dere vil aldri få vite det :) (SOT)

  Den kommende uken kommer faktisk de nye skiene fra Fischer, siste modell selvsagt, og jeg har allerede fått skoene fra Fischer, og de er noe av det beste jeg har hatt på beina. Jeg er så klar for å bruke skikkelige ski og nyte fordelene med skikkelig spenn og få bruke rå muskelkraft i motbakkene.


  Spretten elghund i fri dressur! Bak kommer snikende joggebuksefantom med kvikklunsjski.  Morgenøkta gikk bra, 4km med ivrig jakthund, stålende forhold!

  Mellomøkta gikk også bra: 10km i stølsløypa, noe mykt snødekke som gjorde det vanskelig å skøyte i motbakkene, ellers en kanonfin tur, mosa/grusa to mosjonister i siste del av løypa. Smakte så utrolig godt!

  Kveldsøkta gikk bra i dag, 5 km med rolig skøyting og halvklassisk fiskebein på bakglatte ski :) Love it! Hadde med godt selskap også!

   


  Forrige ukemål:  Skitur i løypen forbi stølen annenhver dag (10km), og den målsetningen har jeg nådd.
  Oppdrag utført med stil!

   
   

  Nytt ukemål: Legge turen innom Fauskestølen, her snakker vi 20 km !

   

  Tror du at jeg klarer det?

   

  Kapittel: 116

   

  Stikkord:


  VINN IPHONE 4S OG 30 000KR!

  13.02.2012 klokka 02:31
  Hei, ikke la være å se på dette. for jeg har nemlig noe kjempe viktig å fortelle deg og dere som skulle "falle" over dette.

  Bli med å vinn en IPHONE 4 S, å i tillegg bli med i trekking på

  HELE 30 000 KR.

  Om du ikke skulle tro meg, så sjekk vinner listene med å trykke på PROFIL BILDET mitt her eller trykk på navnet mitt , å du vil komme til en facebook side med info.

  Skriv en ny kommentar

  hits